CEO & Founder

Jeg er en nørdet person, der elsker at fordybe mig i alskens viden. Jo mindre jeg ved, jo mere er der for mig at lære. For mig er det vildt spændende at møde andre mennesker, som har forskellige ekspertområder, de besidder samlignet med mig selv. 

At løse udfordringer er noget af det mest spændende for mig, særlig når det bliver gjort i samarbejde med andre. Det synes jeg er mere givtigt end at arbejde alene. At samarbejde med engagerede og drevne individer med forskellig baggrund – fagligt, etnisk og kulturelt er en stor fornøjelse. 

Som co-founder af Seluxit har jeg erfaret mig dybtgående viden indenfor Internet of Things. Indenfor det her felt har jeg beskæftiget mig med bl.a. trådløs kommunikationsprotokoller, kryptologi og sikkerhed, cloud services og brugervenlighed.

At få Seluxit børsnoteret i 2018 var en særlig fascinerende rejse, der har givet mig endnu flere erfaringer indenfor forretningsplan, rettidig omhu, PR/IR foruden, hvad der skal til for at få en børslistet virksomhed til at vækste. 

Ved siden at mig arbejde er jeg meget engageret og drevet indenfor energieffektivisering og klimadebatten. Mit interesseområde her er at finde energiløsninger og på CO2s påvirkning på individets fysiske og psykiske sundged. Du kan læse mine artikler indenfor de emner på Medium. På Youtube kan du se videoer jeg har lavet på samme område. 

Jeg nyder at løbe, spille klaver foruden at pleje og kultivere mine relationer. Det bidrager til balance i mit liv.